(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Barrage de Chaumeçon

2017

De avondlucht bij een stuwmeer in Frankrijk.

Bourgondisch Landschap

2017

Drieluik. De kleur van het doek speelt een rol als achtergrondkleur voor de velden. De lucht is is alleen met gesso geprepareerd.

De Drie Gratiën

2017

Potlood, acryl en olieverf op doek. De huidskleur is de kleur van het doek, waarbij het portret in potlood is opgezet. Interpretatie naar het werk van Raphael.

Estella

2017

Werk in opdracht. Potlood, acryl en olieverf op doek. Geïnspireerd op 'Hope' van Gustav Klimt.

Flash Gordon

2017

Werk in opdracht. Een compilatie van Flash Gordon striptekeningen in een fantasierijke onderwaterwereld.

Hera

2017

Potlood en acryl op doek. Hera is de vrouw van Zeus. Zij is herkenbaar aan haar attribuut, de pauw, dat zij hier als hoofdtooi draagt.

Landschap bij Saizy

2017

De kleur van het canvas speelt een rol als achtergrondkleur voor de velden. De lucht is is alleen met gesso geprepareerd.

Lucht bij IJmuiden

2017

De kleur van het doek speelt een rol als achtergrondkleur voor de oplichtende lucht.

Massimo

2017

Werk in opdracht. De huidskleur is opgebouwd vanuit het onbewerkte en onbeschilderde doek (de lichtste plekken), waarbij in transparante lagen de schaduwpartijen zijn aangebracht. 

Nike Verliest

2017

Potlood, acryl en olieverf op doek. Nike, de godin van de overwinning, verliest haar aureool - en daarmee haar heiligheid.

Vleugel

2017

Potlood en olieverf op doek. De vleugel is getekend met potlood op een gesso laag. De achtergrond is in goudverf opgezet. Door de donkere slagschaduw lijkt de vleugel, als een tromp l'oeil, los te komen van zijn achtergrond.